Echipa Paneuro

Cel mai de pret capital al nostru il reprezinta resursele umane.

Cresterea in timp a societatii PANEURO INTERNATIONAL si, implicit, a reputatiei sale, se datoreaza profesionalismului angajatilor sai, investitiilor in programe de pregatire, precum si valorilor promovate.

Angajarile de personal, in cadrul societatii, se fac in urma unei selectii atente pe piata muncii si pe baza unei proceduri interne, stricta si detaliata. Avand in vedere ca PANEURO INTERNATIONAL este un operator economic care creeaza permanent noi locuri de munca, la angajare, au sanse egale, atat soferii cu vechime in conducerea camioanelor de mare tonaj, cat si cei cu mai putina experienta. Factorul decisiv este calitatea umana, dorinta permanenta de invatare si perfectionare. Dezvoltarea carierei profesionale este una din preocuparile continue ale firmei, inca din faza de integrare a noilor angajati.

La PANEURO INTERNATIONAL, activitatea desfasoara intr-un cadru organizat, prevazut cu proceduri generale si specifice, foarte clar definite si respectate, dar, in acelasi timp, se bazeaza pe munca in echipa, intr-o atmosfera pozitiva, propice satisfactiilor profesionale si personale, in care riscul de a inova este asumat in permanenta si unde fiecare idee conteaza. Angajatii nostri sunt deschisi la noutatile din domeniu, capabili sa-si asume responsabilitati si sa se adapteze rapid mediului de activitate in continua schimbare, facand fata oricaror provocari care pot sa apara.

Un numar important de soferi profesionisti, care si-au inceput cariera la PANEURO INTERNATIONAL, pot fi intalniti astazi in toata Europa, la mari firme de transport de pe continent. Astfel, de-a lungul timpului, societatea noastra a fost un deschizator de drumuri, devenind o adevarata scoala – “Scoala PANEURO”, care a format, perfectionat si lansat, pe piata transporturilor, soferi de calitate, cu vasta experienta si un nivel ridicat de profesionalism.

Ca parte integranta a politicii generale a firmei, strategia de dezvoltare a resurselor umane a impus cresterea performantei si a competitivitatii, la nivel individual si organizational. Acest obiectiv a fost realizat, fiind stimulat, in ultimii ani si prin nivelul de salarizare, care este, probabil, cel mai mare de pe piata transporturilor din Romania, respectiv la nivelul standardelor din Uniunea Europeana.

Un aspect important, in activitatea societatii, il reprezinta coeziunea angajatilor. Acest lucru este realizat de echipa PANEURO, prin numeroase activitati extra-profesionale (“team-building”, aniversari, petreceri de sfarsit de an), sustinute logistic si financiar de firma.

Ukas certified