Servicii

transport rutier de marfuri generale, international si intern

PANEURO INTERNATIONAL ofera servicii de transport rutier de marfuri generale, international si intern, cu mijloace de transport avand capacitati cuprinse intre 1,5 tone si 24 de tone.

Serviciile de transport sunt efectuate cu ansambluri de vehicule rutiere (autotractor si semiremorca cu prelata) si cu autoutilitare furgon, respectiv autoutilitare cu prelata.

Toate serviciile oferite se efectueaza pe baza de contract / comanda de transport si se caracterizeaza prin promptitudine, profesionalism si calitate.

Flota de vehicule

PANEURO INTERNATIONAL dispune de o flota de vehicule performante, cu o stare tehnica foarte buna, asigurata prin intretinerea si reparatia acestora la service-uri de marca, reprezentante auto, conform standardelor producatorilor.

Principalii colaboratori, pentru serviciile de intretinere si reparatii, sunt:

– Reprezentantele IVECO din Romania si din Italia;
– Reprezentantele MERCEDES-BENZ din Romania;
– Reprezentantele SCHMITZ din Romania;
– Reprezentanta GOODYEAR din Romania, pentru anvelope.

Pentru eventuale situatii de evenimente neprevazute din trafic (defectiuni, avarii, accidente), PANEURO INTERNATIONAL are incheiate contracte de asistenta rutiera “Service 24 de ore”, care asigura servicii de interventie rapida, cu diagnosticare / tractare / reparatie, in toata Europa. Pentru situatii si mai grave, daca vehiculul ramane imobilizat, se asigura vehicul la schimb, pentru continuarea cursei.

Proceduri  / documente

Toate cursele efectuate de PANEURO INTERNATIONAL se efectueaza numai cu documentelor oficiale de transport (comanda, CMR, foaie de parcurs, acte de insotire a marfii, factura etc.), si pe baza unor proceduri detaliate si precise.

Ukas certified