Mentenanta si reinnoire

totul pentru siguranta

Mentenanta flotei de vehicule

Marea majoritate a vehiculelor din flota PANEURO INTERNATIONAL sunt autotractoare si semiremorci de ultima generatie, fabricate cu tehnologie de varf, care asigura:

  • Siguranta circulatiei
  • Protectia mediului
  • Confortul soferilor
  • Fiabilitate sporita in exploatare, cu costuri reduse pentru intretinere si reparatii

Mentenanta vehiculelor se efectueaza pe baza unor contracte de colaborare cu service-uri reprezentante auto ale marcilor respective, din tara si din strainatate (Italia), conform standardelor de calitate ale producatorilor, privind piesele de schimb, materialele si tehnologiile de reparatii. Toate acestea, precum si faptul ca vehiculele au fost achizitionate cu regim de garantie extinsa, asigura calitatea lucrarilor de reparatii, precum si reducerea la minimum posibil, a timpilor de imobilizare in service.

Reinnoirea a flotei de vehicule

De la inceputul activitatii, in anul 1994 si pana in prezent, PANEURO INTERNATIONAL si-a marit, in permanenta, flota, chiar si in perioadele de conditii economico-financiare mai dificile ale pietei de transport. Cresterea numarului de vehicule s-a accentuat in ultima perioada,  incepand din 2011 fiind achizitionate tot mai multe vehicule noi, in fiecare an.

In paralel cu reinnoirea si extinderea flotei, s-a renuntat la vehiculele mai vechi, prin operatiuni de casare, vanzare, “buy-back”, pe masura ce acestea au devenit mai putin performante in exploatare.

Ukas certified