Monitorizare si asigurare

Incepand din anul 2014, a fost montat un sistem de monitorizare GPS, pe toate autovehiculele din flota PANEURO INTERNATIONAL.

Monitorizare GPS a flotei

Incepand din anul 2014, a fost montat un sistem de monitorizare GPS, pe toate autovehiculele din flota PANEURO INTERNATIONAL. Acest sistem permite obtinerea de informatii, on-line, in legatura cu stadiul livrarii marfii. De asemenea, monitorizeaza consumul de combustibil, contribuind, in mare masura, la optimizarea acestuia.

Monitorizare dubla

Anul 2016 a insemnat pentru noi un pas inainte in ceea ce priveste monitorizarea si serviciile oferite. Clientii nostri au acum posibilitatea de a urmarii in timp real pozitia geografica a transportului precum si statusul livrarii. Primele 27 de vehicule au fost dotate cu sistemul de monitorizare dubla, urmand ca restul flotei sa fie echipate pana la finele anului.

Polite de asigurari

Toate vehiculele din flota PANEURO INTERNATIONAL au incheiate contracte de asigurare, dupa cum urmeaza:

– Polita de asigurare de raspundere civila a transportatorului, potrivit prevederilor CMR, pentru avarierea, pierderea si furtul marfurilor transportate, in tara si in strainatate;
– Polita de asigurare obligatorie de raspundere civila pentru daune produse tertilor pe teritoriul Romaniei si in afara (“carte verde”);
– Polita de asigurare facultativa pentru avarii si furt, pe teritoriul Romaniei si pentru avarii, in afara.

Ukas certified